Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво не си харесвам в 166цата...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Отврат!Аз си взех по-малка резервна гума от чичото защото и той има Алфичка, но все пак заема място...Аз лично събирам два големи сака и още няколко по-малки сакчета. Извинявам се на останалите колеги, че се отплеснах от темата.
    Last edited by svrusev; d.m.y г., 23:09.

Comment

Първоначално публикувано от Adon Покажи съобщение
      Има колега, и мойта е така и е ужасно дразнещо. По принцип мразя газови уредби и много ме е яд, че мойта дойде с такава от Италия. Като ходя на почивка само багажа на жената го пълни кофтито е че резервната гума е много голяма просто, но поне пък караме евтино
      Да е "ефтино",колко да е "ефтино"???
      Разбирам 166-ца бензинка ама с газова си е направо мазало.
      Още повече че на тия колички резервната не е тип "патерица",а нормална гума!!!

И колега като те е яд,що не я шитнеш газовата на някой колега с "очиларка"???
      То сервизи бол,ама после ще има двайсетина теми от сорта
      "Държах 20 мин по магистралата 200км/ч и ми светна лампата на маслото,какво да правя?"
      С това не подчертавам дизела!!

Просто сте ми интересни с тия газови уредби
      Ами това е .....безаварийно
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
        Да е "ефтино",колко да е "ефтино"???
        Разбирам 166-ца бензинка ама с газова си е направо мазало.
        Още повече че на тия колички резервната не е тип "патерица",а нормална гума!!!

И колега като те е яд,що не я шитнеш газовата на някой колега с "очиларка"???
        То сервизи бол,ама после ще има двайсетина теми от сорта
        "Държах 20 мин по магистралата 200км/ч и ми светна лампата на маслото,какво да правя?"
        С това не подчертавам дизела!!

Просто сте ми интересни с тия газови уредби
        Ами това е .....безаварийно
        Ами в моя случай има два основни фактора, които ми пречат да я махна, иначе бих го направил с удоволствие. За съжаление колата не е изцяло моя собственост въпреки, че аз я стопанисвам реално и не мога да правя такива "модификации". Освен това гори 20 на сто както бензин така и газ, така че за момента ме радва наличието на газовата, защото иначе извънградско 12/ градско 20 щеше да ми дойде малко нагоре

Замислям се да си купя една 166 лично за мен, но още се двоумя дали да е бензинов шестак или дизел. За да не спамя темата, ще пусна подобна като му дойде времето, но определно Алфа 166 с газ - НЕ.

П.П. тази която карам в момента превключва автоматично на бензин след 160 км/ч, така че газта не спъва чак толкова колата, ако е направена както трябва.

По темата - дразни ме 2.0 двигателя като цяло - мисля че е малък за това купе. С климатик и 4 жени в колата е като спънат кон
        Alfa 166 2.0 TS 1999

Comment

Първоначално публикувано от Adon Покажи съобщение
          Ами в моя случай има два основни фактора, които ми пречат да я махна, иначе бих го направил с удоволствие. За съжаление колата не е изцяло моя собственост въпреки, че аз я стопанисвам реално и не мога да правя такива "модификации". Освен това гори 20 на сто както бензин така и газ, така че за момента ме радва наличието на газовата, защото иначе извънградско 12/ градско 20 щеше да ми дойде малко нагоре

Замислям се да си купя една 166 лично за мен, но още се двоумя дали да е бензинов шестак или дизел. За да не спамя темата, ще пусна подобна като му дойде времето, но определно Алфа 166 с газ - НЕ.

П.П. тази която карам в момента превключва автоматично на бензин след 160 км/ч, така че газта не спъва чак толкова колата, ако е направена както трябва.

По темата - дразни ме 2.0 двигателя като цяло - мисля че е малък за това купе. С климатик и 4 жени в колата е като спънат кон
          Колега та ти си със шестак бре с тоя разход ! Колкото до 4-те жени , дай боже всеки му !!!
          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Абе хора не мога да ви разбера,прочетох почти всички мнения,незнам защо си ги купувате тези коли като не ви харесват! Само недостатаци и намирате,а я да ви видя да кажете поне нещо положително! Аз си харесвам колата,само можете сами да си я подобрявате така че да ви харесва,а и да ви кажа много от нещата могат да се подменят с по хубави!
            Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

Първоначално публикувано от jumbo797 Покажи съобщение
              Абе хора не мога да ви разбера,прочетох почти всички мнения,незнам защо си ги купувате тези коли като не ви харесват! Само недостатаци и намирате,а я да ви видя да кажете поне нещо положително! Аз си харесвам колата,само можете сами да си я подобрявате така че да ви харесва,а и да ви кажа много от нещата могат да се подменят с по хубави!
              Пак казвам с риск да остана неразбран... За мен това е наи -добрата , наи-красивата кола... Една такава 11-годишна кола не би трябвало да струва по-малко от 20 000 и това , че можем сега да си ги позволим е шанс и парадокс... В СРАВНЕНИЕ С ДРУГИТЕ КОЛИ няма недостатъци , а за позитивите няма нужда да се говори..
              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от jumbo797 Покажи съобщение
                Ти май ей така пишеш колкото да напишеш нещо... Кой е казал, че не си харесваме колите? Това е тема за недостатъци и дефекти, които с времето се появяват при повечето колеги. Нищо не пречи да си направиш тема за достатъците. Ама такава е ненужна...
                Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Момчета, вие май не сте ме разбрали,аз недостатаци по колата нямам! Харесвам си я такаква каквато е! Това което не ми е харесало не е било недостатък, и съм го сменил с ново или по добро!
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD 140hp/after remap 190hp/ Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp/after remap 140hp/!!!/Suzuki750 Gsx-R 150+hp.

Comment

аз харесвам всичко в колата без едно, което за България е голям недостатък - много дълъг и прав преден надвес - задира навсякъде, за качване на бордюри въобще не може да се мисли, при вълнообразни пропадания на пътя е ад хубавото е че така се пази картера обачеее ... си е сдух голям
                    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

Колеги и аз съм писал за недостатъците по моята кола, но ония ден ходих малко да погърмя с въздушната пушка на едно поле.Както се отдалечявах от колата просто се обърнах и като я видях... БЕШЕ ИЗУМИТЕЛЕН МОМЕНТ!!!

Comment

Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщение
                        Колеги и аз съм писал за недостатъците по моята кола, но ония ден ходих малко да погърмя с въздушната пушка на едно поле.Както се отдалечявах от колата просто се обърнах и като я видях... БЕШЕ ИЗУМИТЕЛЕН МОМЕНТ!!!
                        О, съгласен съм! Винаги като излизам от нея се обръщам за последно да си я огледам. А най-обичам като се прибирам пеша от някъде и съм забравил къде съм я паркирал, минавайки покрай нея да я загледам
                        Ако в края на годината съберете всички презервативи, които сте използвал и успеете да направите автомобилна гума от тях с гордост можете да я наречете GOODYEAR!
                        Alfa Romeo 166 2.0 TS + А-95Н LPi

Comment

Първоначално публикувано от svrusev Покажи съобщение

Comment

166 е най направената от всички алфи.ама си дребните недостатъци но те се прескачат- все пак вече стават на години..същите набори по пътищата едвам куцат милите..а някой да си е купил алфа за да я кара леко?размазвам се от удобство в тая кола:
                            75 2.0 т.с 146HP ланча делта 1.6 16 103 HP
                            kavasaki zzr-600 100 жребеца
                            147 1.9 JTD 115 HP тел.0899 80 80 54

Comment

Мдаааа...Колата е ПЕРФЕ!!! Ама доста се отплеснахме от темата

Comment

защо да си купя Алфа166

Здравейте на всички.първо се извинявам ,че не съм собсвеник на Алфа,а и може би не съм точно по темата,но сметнах тази за най подходяща.но ако админа реши нека я премести,с заглавие защо да си купя Алфа 166.
                                и сега по-конкретно.досега съм карал само Волво.в момента карам Волво 460 1,7 турбо 125 к.с.,но твърдо съм решил да го сменя с Алфа 166 2001 г.,най вече държа на добрата возия и комфорта,а алфата определено притежава и двете.карал съм около месец 156-ца и се изкефих.може ли да ми препоръчате какво да гледам при покупката.от всички недостатаци който изброявате най дразнещи са-касетофона,бг навигацията и това че е ниска въпреки че аз не смятам така.казвате че частите са скъпи ,аз покрай Волвото мисля че не са.иначе окачването как е?другото което искам да ви питам е- бензин или дизел.дайте съвети.предварително благодаря на всички ви.смятам до месец по Софийските улици да се движи още една 166-ца,и то черна.никой не каза нищо за разхода.но най вече ме интересува какво да гледам при покупката,кои са характерните белези за модела че колата е здрава и запазена.също така според вас каква е цената за която се купува 166-ца в добър вид,с всички екстри.е това е относително но все пак.
                                Благодаря ви

Comment

Working...
                                X